Olen ollut saamaton. On pitäny kirjottaa tänne jo viikko sitten, mutta enpä oo saanut aikaiseksi. Viikko sitten sen takia, koska sillon oli työpaikan loppiaisbileet. Siis sellaset ryyppäjäiset, joihin oli kutsuttu kaikkia yhteistyökumppaneita ja sillain.

Teemana oli vuosi –68 ja hippiys. Oli hieno meininki ja ilmaset juomiset. Näin siellä Rosa Meriläisen ja olisin halunnu mennä juttelemaan sen kanssa, mutta en saanut sopivaa tilaisuutta kun se oli koko ajan jonkun kanssa juttusilla (tiesihän sen, tottakai). Noh, eipä siinä. Saatiin kullan kanssa hyvät pohjat noista pippaloista ja sen jälkeen suunnattiin Passioniin. Siellä oli yllättävän halpaa ja siinä otettiin pari. Siitä siirryttiin sulavasti vilkkaasti liikennöidyn tien yli Rumaan. Hyvä, ettei jääty autojen alle. Rumassa juotiin ehkä kaikkien aikojen pahimman makuiset valkovenäläiset. Siitä sitten lähdettiin ja sitten lähti meikäläiseltä jalat alta kun oli niin pirun liukasta alamäessä. Talven ensimmäinen liukastuminen siis. Ei onneksi koskenut mihinkään kun oli niin siisti laskeutuminen. Groovessa unohtu sekin liukastuminen Breezerin äärellä. Kyllä tuli oltua silloin humalassa. Ja eikun seuraavana päivänä töihin. Työkavereilla oli menny puoli kahteen juhliessa, me sentään oltiin nukkumassa jo kymmenen jälkeen.

Toissa päivänä miun läppäri päätti sitten potkasta tyhjää. Ei suostu menemään Windowsiin edes vikasietotilassa. Satasen maksas huolto eikä siltikään oo varmaa, mitä sieltä saa pelastettua, jos mitään. Eihän siinä, aika monta kuvaa ja tekstitiedostoa taivaan tuuliin. Kiva, kiva. Onneks on joistakin varmuuskopiot, mutta ei uudemmista.

Mutta joo, eikun takasi töiden pariin. Tylsää, nälkä, väsyttää ja haluu kotiin, mutta jaksaa jaksaa vielä n. kuus tuntia. :D