Onpas siitä jo vierähtänyt taas aikaa kun on viimeksi tänne kirjoitellut. On ollut niiiiin paljon kaikkee taas työn alla, ettei oo ehtinyt tekemään tai miettimään mitään ylimäärästä. Suurimman osan työmäärästä on aiheuttanut näyttökansion teko. Nyt se on onneksi tehty ja näyttökin jo ohi, joten nyt voi vähän jo relata. Uusi ammatti on siis jo plakkarissa ja ensi viikon perjantaina olis sitten valmistujaiset. Jee! Sen kunniaksi käyn ens tiistaina kampaajalla ja kosmetologilla laittamassa tukan uuteen kuosiin ja sokeroimassa häiritsevät naamakarvat pois. :)

Oikeestaan miun pitäs just nyt päntätä anniskelupassitestin uusintaa varten. Se ois tänään illemmasta. En vaan jaksa kun tiedän jo, ettei se mee tälläkään kertaa läpi. En oo vaan pystyny keskittyy lukemiseen sillä tavalla että jotain jäis mieleenkin. On ollut vähän liikaa muita ajatuksia päässä. Enkä jaksa enää stressata mistään. Sitäkin on tullut tehtyä ihan tarpeeksi tässä viime kuukausina. Se alkaa nyt kaikki purkautuakin ulos taas ahdistuksena. Välillä ihan semmoset pikkuasiatkin saa miut jotenkin kokonaan raiteilta. Eilenkin esimerkiksi kun olin tekemässä ruokaa ja makaronit, jotka olin varannut pöydälle keittämistä varten levis pitkin keittiön lattiaa niin en vaan kestänyt sitäkään vaan aloin itkee. Tommosesta pikkujutusta! En ymmärrä. Kai sitä on ollu vaan niin kovilla tän koulun ja työharjottelun suhteen. Työharjotteluu olis muuten jäljellä enää seittemän päivää!! Kyllähän tuolla on tullut oltuakin melkein 10 kuukautta putkeen.

Oon ollut muuten tosi innoissani siitä, että talvi tulee. Perjantaina täällä satoi ensimmäistä kertaa kunnolla lunta ja se säilyi maassa sunnuntaiaamuun asti! Huippua! Se antaa toivoa siitä, että ehkä tänä talvena täällä oikeesti ois luntakin eikä vaan loskaa. Kylmä ilma ei tosin oo ihan niin jees. Minuu paleltaa sisälläkin koko ajan. Ei oo jotenki vielä tottunu tähän kylmyyteen. Mutta on kivaa kun voi alkaa käyttää taas kaikkia ihania neuleita ja pipoja ja kaulahuiveja. Miulla on muuten suuri ongelma tullut eteen sen suhteen, kun en muista mitä kaulaliinaa oon viime talvena käyttänyt. Kun se huivi, jota oon nyt pitänyt alkaa käydä liian vähän lämmittäväksi valinnaksi. Pitänee kaivella noita vaatekomeroitten kätköjä, jos se sieltä löytyisi. Ei miusta oo viime talvelta varmaan semmosta valokuvaakaan, josta asian vois tarkistaa. Ja sekös on kummallista ottaen huomioon, että sekä minä että kulta ollaan innokkaita ja aktiivisia kuvaajia.

Mutta nyt pitänee lopetella, ettei tule ihan kilometrikirjoitusta tehtyä. Pitää varmaan laittautua valmiiksi päivää varten, onhan kello kuitenkin jo yli yhden iltapäivällä! Kivaa kun tänään taas näkee pitkästä aikaa luokkalaisetkin siellä anniskelupassitestissä. Ei minuu yhtään harmita jos se ei mee nytkään läpi. Sama se. Kunhan vaan näkee taas ihania ihmisiä ja pääsee vaihtaa kuulumisia. Seuraavan ja vähään aikaan varmaan viimesen kerran niitä kaikkia näkeekin sitten valmistujaisissa.

Nyt Sushi toivottelee kaikille oikein mukavaa päivää ja viikon alkua! Moi moi!