No niin. Aikaa on taas vierähtänyt. Ilosaarirockista unohdin mainita bändit, joita tuli katseltua: Husky Rescue, CunninLynguists, PMMP, HIM, Viikate, Disco Ensemble ja RJD2. Oli hyvät festarit, mut onneks ovat ohi. Myös Rytmiklubi tuli tsekkailtua jotenkuten puolikuntoisena.

Äsken iski aivan sairaalloinen mustasukkaisuus. Se johtuu aivan täysin kullan exästä, Neiti J:stä. En tiiä, mikä siinä ihmisessä on, mut se saa aina miut varpailleen ja vahtimaan niin sanotusti reviiriäni. Pelkkä juttelu mesessä riitti, kun miulla napsahti. Eikä kulta tietenkään koskaan ikinä milloinkaan ymmärrä, miltä miysta tuntuu ja miks. Se muija on vaan niiiiiin kiinni vieläki kullassa ku takiainen. Eikä kulta huomaa mitään. Ärsyttää. Siitä muijasta vaan lähtee inhottavat vibat, ihan samalla tavalla ku yhestä W:stä. Sen seurassa tulee vaan sellanen olo, että nyt ois kaikkien kannalta parempi ku vaan ottas jalat alle ja juoksis niin kovaa ku pääsis.

Onneks pääsee lauantaina maalle, porukoitten luo. Pois ahdistavan kuumasta kerrostaloyksiöstä. Ja toivottavasti päästäis nopeesti muuttamaan pois täältä niin päästäis kauas kaikista, muun muassa Neiti J:stä.