Toissapäivänä saatiin taas hieman uutta ntoivoa asunnon löytymisen suhteen. Vuokranvälittäjä oli laittanut minulle suoraan sähköpostia. Oli kuulemma huomannut asuntovahtimme netissä. Uskomatonta. En oo ikinä kuullu, että kenellekään muulle ois käyny niin, että joku ottaa asunnon etsijään yhteyttä. Mutta hyvä vaan. Loppujen lopuksi välittäjä ei voinutkaan auttaa meitä, koska oli omistusauntopuolella eikä oma asunto kuulu vielä suunnitelmiin. Se antoi kuitenkin meille muutamia hyviä vinkkejä, miten saisimme helpotettua asunnon etsimistä. Nyt taas näyttää sen asian suhteen valoisammalta.

On ollut ihanaa olla irti arjesta, maalla, poissa tutuista ympyröistä. On ollut ihanaa olla kullan ja Nuutin kanssa ulkona, syödä hyvin ja nauttia/kärsiä helteestä. Iltaisin on aina saanut saunoa ja uida ja nautiskella kylmistä juomisista. Ihanaa! Nyt mieli on taas levännyt ja voi ehkä palailla takaisin kaupungin vilinäänkin. Mutta onneksi ei ihan vielä.

Ai niin, varattiinhan me matka Ruotsiinkin kuun vaihteeseen. Silloin olisi Viggon ristiäiset. Vaatteetkin sain jo hommattua ja kivat syyskengät. Tosi kiva nähdä vuoden tauon jälkeen Esa sekä Leo ja suloisista suloisin William. Siltä reissulta palatessa voisi pistäytyä sitten asuntoa metsästämäänkin ihan paikan päälle.

Ei millään jaksais odottaa taas paria viikkoa, että pääsis reissaamaan.