Siis nytkö on vasta perjantai? Oon taas ihan sekasin siitä, mikä päivä on menossa.

Keskiviikkona pääsi vähän ulos tuulettumaan kun juhlistettiin kullan synttäreitä. Muutama kullan kaveri tuli ensin istahtamaan meille ja siitä sitten suunnistettiin porukalla Jokelaan. Kutsuin omista kavereistani mukaan Ouskin, kun sitä ei oo tullu nähtyä turhan usein. Ja koska kohta se muuttaa pois ja me muutetaan pois niin nyt oli vielä aikaa nähdä. Se sitten otti mukaan pari omaa kaveria niin oli ihan kiva porukka kasassa. Tutustui taas uusiin ihmisiin ja se on aina mukavaa. Jokelan jälkeen kun porukka oli jo kutistunut niin istahdettiin vielä Publicissa ennen kuin lähdettiin kotiin. Järjestin kullalle sitten ihan omanlaisen yllätyksen, josta kuulema kovasti tykkäsi. ;)

Eilen illalla meidän pikkuinen Nuutti hyppäsi vessanpönttöön. Se kun on opetellut nyt hyppäämään vessanpöntön kautta lavuaariin. Kulta oli unohtanut vahingossa vessanpöntön kannen alas ja niinhän siinä kävi, että sinne se pieni molskahti. Pääsi kyllä ihan omin avuin ylös, mutta kuivattavaa oli niin kissassa kuin lattiassa. Eipä tuosta mitään traumaa näköjään jäänyt kun edelleenkin hyppii entiseen malliin. Nuutti on viime päivinä alkanut todella viihtyä vessan lavuaarissa. Muutenkin se seurailee ja on kaikessa mukana. Se on vaan niin ihana.

Käytiin jo ostamassa matkavakuutuksetkin Ruotsin reissua varten ja haettiin kummilusikka. Nyt vaan pitää pakata matkalaukut ja ollaan valmiina lähtöön. Enää viikko. Jes!