Jaahans. Sain siis potkut kesätyöstäni. Osasin kyllä odottaakin sitä ja toivoin myös, koska se työ ei todellakaan ollut kannattavaa. Olisin saanut paljon enemmän rahaa työttömänä. Tällä hetkellä siis taloudellinen tilanne on tämä: kyseisestä työstä saamani palkka meni jo, koska se oli niin pieni, suhteutettu päiväraha, jonka sain kelalta, loppuu ennen ensi kuun alkua, koska siitä pitää ostaa vielä ruokaa tämän kuun loppuun, ja kulta saa seuraavan kerran kelalta vähemmän rahaa kuin normaalisti, joten MITEN me maksetaan ens kuun vuokra. Ja sit vielä se, että jos me nyt satuttas löytämään kämppä niin mistä me saatas rahat takuuvuokraan? Oli maailman tyhmintä mennä siihen työhön. Jos oisin ollu työttömänä tähän asti niin mirään ongelmaa ei olis. Pitää varmaan muutenkin mennä huomenna kelaan taas marmattamaan. Nyt ajattelin olla loppukesän työttömänä ja organisoida muuttoa ja ettiä töitä tulevalta kotipaikkakunnalta. Tuskinpa niitä töitä tässä vaiheessa täältä enää löytyiskään, kun ei niitä tähänkään mennessä ole löytynyt.

Tänään saatiin kuulla, että meidän tuleva perheenjäsen on nyt syntynyt. Äidin työkaverin kissa oli synnyttänyt 6 mustavalkoista kissanpentua. Me varattiin niistä nyt sitten se kaunein poikakissa. Ensi viikolla varmaan menen katsomaan sitä samalla reissulla kun käyn porukoitten luona. Ihanaa! Ja sekin on aivan mahtavaa, että Ari, Minna ja pikku Viggo tulee Suomeen käymään. Ihanaa nähdä pitkästä aikaa veljeä ja ekaa kertaa uusi pieni sukulainen. Tädin kolmas kultapoika. :)

Sain nyt siis lopulta lisättyä nuo kävijälaskurit tänne vaikka siinä meinasi mennä hermot. Toivottavasti niistä on nyt sitten jotain hyötyäkin.