Tällä kesällä on monenlaisia merkityksiä. Se on miun ja kullan ensimmäinen yhdessä vietetty kesä (vaikka ollaankin oltu yhdessä jo puolitoista vuotta), mutta samalla se on viimeinen kesä eläintarhassa. Elokuun aikana olisi tarkoitus muuttaa uusille maille ja mannuille. Tämän kesän tunnaribiisiksi on noussut omalla kohdallani PMMP:n Kesä -95:

Se kesä siis oli viimeinen
ja me tiedettiin: se loppuu
Niin verivala tehtiin
Ja sormenpäihin kun pistettiin
se sattui, sattui
Räkänokat rannoilla roikuttiin
Soramontuille pyöräiltiin aina
Hiekka meni suuhun
ja silmiin, silmiin
Ja housunlahkeet täyttyi siitä

Pitää sanoo: "Soitellaan!"
Niin tehdään.
Mut ei silti kuitenkaan.


Kesä meni äkkiä kuitenkin
Vähän itkin kai, kun pakkailin
Minä menin viimeisen kuorman kanssa
Sä heilutit
Mä katsoin, katsoin

Tuo vaan kuvastaa sitä lähdön fiilistä. Toisaalta on tosi kiva lähteä ja toisaalta se on haikeaa. Mutta hyvillä mielin. Viikonloppuna oltiin reissulla. Lähdettiin Tampereelle jo torstaina kullan serkun lakkiaisiin, sunnuntaina mentiin Helsinkiin tapaamaan kullan äitiä ekaa kertaa ja sit tultiin tiistaina kotia. Tuli osteltua vaikka mitä kivaa. :) Ja oli kiva vaihtaa välillä maisemaa. Ensi viikon viikonloppuna mennään varmaan käymään miun porukoitten luona. Näkee taas Vilin. Ihanaa!

Kävin eilen työhaastattelussa Makuunissa. En oo menossa sinne töihin vaikka mielellään ottaisivat.  Työt alkas 2.7. Mut turhaan mie sinne sillon menen ku kuukauden päästä siitä ois muutto. Ja tänään paloin töissä. En pahasti. Tosin nyt miulla on sellanen punanen läiskä kaulan alaosassa. Jeij! Mut ihanaa kun on kesäkesäkesä ja lämmin. <3