Voih,koin ehkä jonkun ihanimman herätyksen kesken unien. Kulta hyväili kädellään minua ja oli upeaa kun unen läpi tuntee toisen kosketuksen ja lopulta havahtuu siihen. Aluksi luulin,että näen vain unta,mutta onneksi se olikin todellisuudessa tapahtuvaa. Luulin,että olisi jo aamu ja pian aika nousta,mutta kello olikin vähän yli kolme. Kultakaan ei tiennyt olleensa niin aikaisessa. :) En yhtään osannut odottaa moista kun illalla olin ollut taas vaisu ja olo oli ollut hieman harmaa. Mutta ihanaa oli,kiitos siitä omalle rakkaalle!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lisäksi löysin tällaisen täältä jostain blogien joukosta:

 

Susanna

Muinaisheprealainen nimi, merkitsee liljaa.

Muistuttaa isäänsä sekä ulkonäöltä, että itsepäisine luonteineen. Itsenäinen, kyvykäs, vanhempien pitää antaa hänen kehittyä aikoinaan. Opiskelee koulussa hyvin, lukee paljon, harrastaa musiikkia ja tanssia. Tunteikas ja haavoittuvainen. Helppo tutustua ihmisten kanssa ja ottaa vaikeasti eron ystävien kanssa.

Susannan yksityiselämä on suljettu ulkopuolisten silmiltä. Tunteikas. Pyrkii yhteiskunnassa korkealle ja usein onnistuukin siinä, vaikka koulutus ei ehkä vastaa asemaansa. Ei siedä loukkauksia.

Syys-Susanna kova tekemään töitä. Laskelmoiva. Hyvä emäntä.