Niinhän moni teistä voisi luulla.Vaan enpäs olekaan!Vituttaako nyt,häh?On vaan ollut niin paljon kaikkea kiirettä,ettei oo ehtiny tänne kirjottelemaan.

Siitä on kyllä jo pieni ikuisuus,kun viimeksi täällä vierailin.En varmaan ees muista puoliakaan,mitä tässä välissä on tapahtunu.Töissä ainakin olin itsenäisyyspäivän ajan ja siitä sai ihan hyvin palkkaa.Rahat tulee pari päivää ennen jouluu tilille niin helpottaa vähän.Rahatilanne on muutenkin ollu melko heikko nyt.Oon onnistunut jotenkin ihmeellisesti hävittämään ihan mukavan kokosen summan rahaa ja alkukuusta iski pieni paniikki,että milläs maksan vuokran.Piti sitten vierailla toisella tililläni ja vajuttaa sitä vähän.Nyt ei paljon rahalla mässäillä.Pitää baarireissutkin unohtaa vähäksi aikaa.Paitsi tulihan tuota käytyä lauantaina taas parissa paikassa,mutta Maija ystävällisesti maksoi puolestani.Pitää vaan maksaa takas heti kun saan rahaa ens vuoden alusta.

Huomaa kyllä hyvin myös sen,että mummon hautajaiset lähestyy.Masentaa jo valmiiksi tuleva viikonloppu ja oikeestaan koko tämä viikko.Pitäs vielä valita vaatteetkin hautajaisiin.

Onneksi on yksi asia,joka piristää päiviäni,Pörö nimittäin.Kylläpä se vaan tuntuu oudolta taasen.Ei oo vielä tottunu koko ajatukseen.Mut pikkuhiljaa... ;)