Minuu on nyt parina viime päivänä vaivannut kauhea uupumus. Se varmasti osaltaan johtuu huonosti nukutuista öistä, mutta jotenin tuntuu, että taustalla on muutakin. Koko ajan tuntuu niin kuin en ois ihan terve, olo on vähän hontelo ja välillä tuntuu, että pitää otsaakin koettaa lämmönnousun varalta. Tuntuu, ettei ole energiaa tehdä mitään. Rintalastassakin on jotenkin painon tunnetta. Onneks parin viikon päästä on lääkäriaika, voin sitten sille valittaa olostani.

Viime yönä taivaalla möllötti täysikuu. Meidän Veeti on selvästi kuuhullu, koska se alkoi huutamaan yöllä ja se huusi ja huusi. Se lopetti vasta kun menin tukistamaan sitä hellästi ja sanomaan, että älä huuda. Se kuopsuttikin jotain (ehkä ikkunaa) huutaessaan ja ääni oli kyllä aika häiritsevä. Ja harvoin oon kuullu sen huutavankaan niin kovaa. Se huuto oli jotenkin kaipaavaa ja ikävöivää eli selvästi kuuhulluutta. Siitähän minäkin kärsin.

Sain eilen kuulla, että pääsen luultavasti ensi viikolla uuteen projektiin työpaikalla. Kivaa päästä tekemään välillä jotain muuta kun onhan tuota jo tullutkin tehtyä kuukauden verran samaa hommaa. Alkaa jo vähän puuduttaa. Ehkä sekin on yksi syy uupumukseen. Kotona pitäis jaksaa ja ehtiä tehdä kaikenlaisia järjestelyhommia ja etsiä kaapin kätköistä pipot ja lapaset. Jos sitä vaikka viikonloppuna jaksaisi. Toivottavasti tuon uuden projektin myötä ei mene nyt miun pitkä viikonloppu pyllylleen. Jos ne päättääkin, että alotetaan maanantaina uus projekti niin en saakaan ylimäärästä vapaapäivää. Ja mie kun oon niiiiin kovasti oottanut pitkää viikonloppua.